LAJMET E MBRËMJES

Ish-anëtari i LDK-së dhe i UÇK-së thotë se marrëdhëniet mes tyre ishin jo të mira

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Një dëshmitar që tha se ishte anëtar i LDK-së dhe i UÇK-së u është përgjigjur pyetjeve të Prokurorisë në Gjykatën Speciale në Hagë, në rastin ku krerë të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së po akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit. Dëshmitari i dytë në këtë rast theksoi se në Malishevë nuk ishte kusht dorëheqja prej LDK-së për t’u bërë pjesë e UÇK-së, porse marrëdhëniet mes tyre i përshkroi si jo të shëndosha

Të hënën nisi dëshminë dëshmitari i dytë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar në rastin ku udhëheqësit e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit.

Dëshmitari nga Malisheva tha se ishte anëtar i LDK-së që nga fillimvitet ‘90 e më pas edhe pjesëtar i UÇK-së.