LAJMET E MBRËMJES

Gjykata nuk i merr parasysh vërejtjet e mbrojtjes së Thaçit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në rastin ku të akuzuar janë ish-udhëheqësit e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit, të enjten, ka nisur dëgjimi i dëshmitares së tretë të propozuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar. Dëshmia e saj nuk është dëgjuar jashtë gjykatores, pasi ishte e mbyllur për publikun. Në fillim të seancës, trupi gjykues i hodhi poshtë disa vërejtje të mbrojtjes lidhur me pyetjet që ia bënë gjyqtarët dëshmitarit të dytë, të mërkurën

E mbrojtur nga publiku, të enjten, ka nisur dhënien e dëshmisë dëshmitarja e tretë në rastin ku ish-krerët e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së: Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi akuzohen për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit.

Gjatë gjithë dëshmisë së saj, seanca nuk u transmetua për publikun.