LAJMET E MBRËMJES

Konjufca: Të mbrohet identiteti, kultura dhe gjuha e shqiptarëve në diasporë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Dimensioni i parë është krijimi i mekanizmave të fuqishëm për ruajtjen dhe mbrojtjen e identitetit, kulturës dhe gjuhës së popullit tonë në mërgatë dhe aspekti i dytë është si ta bëjmë mërgatën komponent vendimtar ekonomik të zhvillimit ekonomik të Kosovës”, ka thënë kryeparlamentari, tek u është drejtuar në Kuvend pjesëmarrësve të konferencës “Diaspora Flet 2023”

Në ditën e fundit të saj, konferenca “Diaspora Flet 2023” është zhvendosur në ambientit e Kuvendit të Kosovës.

Kryeparlamentari Glauk Konjufca u tha pjesëmarrësve të shtunën se Kuvendi është shtëpia e tyre.