LAJMET E MBRËMJES

Von Cramon: Aksioni i Policisë në veri, manovër - Qeveria po rrezikon shumë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, në një konferencë për media të hënën, tha se Qeveria e Kosovës po rrezikon shumë me, siç i quajti ajo, “manovrat në veri”. Ajo u ka bërë thirrje institucioneve të Kosovës që t’i tërheqin njësitet speciale të Policisë nga veriu dhe të negociojnë për çdo problem që mund të kenë

Aksionin e Policisë për të ruajtur ndërtesat komunale në veri raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, i quajti manovra të Qeverisë.

Von Cramon, në një konferencë për media të hënën në Prishtinë, u bëri thirrje autoriteteve të Kosovës që t’i tërheqin njësitet speciale të Policisë dhe që situatën ta zgjidhin përmes dialogut.