Lëmsh

Anija 2400 vjeçare gjendet e ruajtur mirë në fund të Detit të Zi

 

Një anije e lashtë, më së miri e ruajtur ndonjëherë, është gjetur në fund të Detit të Zi.

Anija tregtare greke është mirë e ruajtur dhe besohet se është e vjetër 2 mijë e 400 vjet, raporton BBC.