Lëmsh

Qyteti që pret tre herë brenda ditës Vitin e Ri

Qyteti që pret tre herë brenda ditës Vitin e Ri

Nata e ndërrimit të viteve konsiderohet nga shumë njerëz si festa më e rëndësishme e vitit. Por një qytet i vogël australian ka tre herë arsye për të festuar.

Cameron Corner, që shtrihet në kufijtë e Queensland, New South Wales dhe Australisë së Jugut, feston tre herë Vitin e Ri.