Lëmsh

Australiania 12-vjeçare bëhet nënë, nuk e dinte që ishte shtatzënë

Foto: The Guardian
 

Një vajzë 12-vjeçare solli në jetë një fëmijë në shtëpinë e saj në Perth të Australisë.

Ajo dhe babai i foshnjës mund të përballen me burg pasi fshehën shtatzëninë që konsiderohet e paligjshme për moshën e tyre.