Lëmsh

Shenjat që tregojnë se një grua është e varur nga burri i saj

Foto: Ilustrim
 

Para se të bëni ndonjë hap, kërkoni mendimin dhe lejen e tij? Kjo mund të nënkuptojë që marrëdhënia juaj nuk funksionon fare dhe se ju humbni veten në të.

Nëse e njihni veten në pikat e mëposhtme, ju jeni plotësisht të varur nga partneri juaj, transmeton KosovaPress.