Lëmsh

Kalon 39 vjet në burg për një krim që s’e kishte bërë, do marrë dëmshpërblim prej 21 mln dollarë

 

Craig Coley kurrë nuk duhet ti kishte kaluar 39 vjet në burg. Ai u dënua për një krim që nuk e kishte bërë.

71-vjeçari u akuzua për vrasjen e Rhonda Wicht dhe djalit të saj 4-vjeçar, Donald, në vitin 1978. Por 39 vite më pas, Coley është shpallur i pafajshëm dhe do marrë një dëmshpërblim prej 21 milionë dollarë.