Lëmsh

Dalin pamjet mahnitëse brenda vilës së braktisur të boksierit Mike Tyson

Dalin pamjet mahnitëse brenda vilës së braktisur të boksierit Mike Tyson

Mermeri, llambadarët dhe pasqyrat e mëdha janë diçka që na shtyn të mendojmë për "Familjen Adams" ose për luksin e mrekullueshëm që zotëruesi i një pasurie mund të ketë.

Mike Tyson vendosi të investojë në vitet ’80 në një rezidencë ëndrrash. Ai reformoi dhe rimodeloi sipas shijes së tij një shtëpi me një pishinë të madhe dhe gjithçka që u përmend më lart.