Lëmsh

Në Irak lind foshnja pa hundë

Në Irak lind foshnja pa hundë

Një foshnje në Irak që lindi pa hundë ka tronditur mjekët. Fëmija jeton aktualisht në Fallujah, rreth 64 km në lindje të Bagdadit dhe merr frymë vetëm nëpërmjet gojës.

Nuk ka detaje të tjera, vecse ka tre motra e vëllezër që janë të shëndetshëm. Thuhet se mund të vuajë nga një gjendje e rrallë, e quajtur “arhinia”.