Lëmsh

Brenda kështjellës së çiftit mbretëror

 

Ka pak ditë që princi Harry dhe Meghan Markle sollën në jetën të birin e tyre.

34 vjeçi i martuar me 37 vjeçen, u bënë prindër të Archie Harrison.