Këto fotografitë janë reale, nuk janë nga ndonjë film

Këto fotografitë janë reale, nuk janë nga ndonjë film

13 May 2019 19:02

Ndonjëherë gjërat ndodhin shumë e shpejtë dhe syri jonë nuk arrin t’i kapë.

Por në sajë të kamerave, ne mund të shohim momente që përndryshe do t’i kishim humbur.

Dhe e kuptojmë se sa e mrekullueshme dhe e bukur është bota jonë, edhe pse ndonjëherë është kaq e vështirë të besohet se nuk janë vetëm efektet speciale të një filmi fantastik./tch

Komentet

Shto koment

Të ngjashme