Lëmsh

“Hajni” i hyn në shtëpi, por pronari befasohet kur kupton çfarë kishte bërë ai

“Hajni” i hyn në shtëpi, por pronari befasohet kur kupton çfarë kishte bërë ai

Një burrë nga Bostoni u kthye në shtëpi pas punës me djalin e tij dhe gjeti diçka të pazakontë.

Ai mendoi që shtëpia e tyre është grabitur, por pas inspektimeve të mëtejshme, ai zbuloi që nuk po mungonte asgjë dhe shtëpia e tij ishte e pastër.