Lëmsh

Foshnja me peshë sa një mollë arrin të mbijetojë

Foshnja me peshë sa një mollë arrin të mbijetojë
 

Spitali i San Diego njoftoi lindjen e një vajze prej 245 gramësh, që besohet të jetë fëmija më i vogël i lindur para kohe në botë.

Vajza u lind në dhjetor, pas 23 javësh dhe tri ditëve të shtatzënisë, dhe sipas vlerësimit të mjekut, ajo duhej të jetonte vetëm një orë, raporton AP.