Lëmsh

Del në shitje shtëpia e kryemafiozit Tony Soprano

Del në shitje shtëpia e kryemafiozit Tony Soprano

Shtëpia e bosit mafioz të ekranit, Tony Soprano, ka dalë në shitje fiks 20 vite pas fillimit të transmetimit të serisë televizive të shumë ndjekur.

Patti dhe Victor Recchia e kanë nxjerrë në shitje shtëpinë e tyre në New Jersey për 3.4 milionë dollarë. Në fakt, një faqe interneti që vlerëson pronat e paluajtshme e vlerëson atë në 1.63 milionë dollarë, por pronarët mendojnë se statusi “Hollywood”-ian i pronës do t’u sjellë atyre më shumë fitime.