Lëmsh

Policia ndalon furgonin për 6 persona – i dalin 40

 

Policia në Kinë ka ndalur një furgon i cili po lëvizte me shpejtësi të ulët ku ka zbuluar se automjeti me gjashtë ulëse po transportonte 40 punëtorë ndërtimtarie.

Videoja e postuar më 3 maj, tregon momentin [e datës 30 prill] kur policia në Chongqing ndalon automjetin dhe i nxjerr punëtorët e ndërtimtarisë një pas një, raporton UPI.