Lëmsh

Panda sjell në jetë binjakë

Panda sjell në jetë binjakë

Një panda gjigante solli në jetë binjakë në një kopsht zoologjik në Belgjikë.

Kopshti zoologjik “Pairi Daiza” njoftoi ardhjen në jetë të vegjëlve të pandës, një mashkull dhe një femër.