Lëmsh

Indi, mori dhuratë BMW në vend të Jaguarit... s’i pëlqeu dhe e hodhi në lumë

Indi, mori dhuratë BMW në vend të Jaguarit... s’i pëlqeu dhe e hodhi në lumë

Një burrë në Indi i nervozuar që për ditëlindjen e tij mori një BMW dhe jo një Jaguar, e ka hedhur veturën e re në një lumë.

Video e publikuar në rrjete sociale tregon veturën në mes të lumit në Haryana të Indisë.