Lëmsh

Shqiptari kalon me not Niagarën që të mos dëbohej, por dikush e “spiunon”

Shqiptari kalon me not Niagarën që të mos dëbohej, por dikush e “spiunon”

Një i ri shqiptar ka ndërmarrë një veprim shumë të rrezikshëm vetëm që autoritetet kanadeze të mos e dëbonin dhe kthenin në vendin e origjinës.

Historia e 27-vjeçarit që do të dëbohej nga Kanadaja prej autoriteteve ka bërë jehonë në të gjithë Amerikën.