Lëmsh

Dy orë në vaskën e mbushur me akull

Dy orë në vaskën e mbushur me akull

Atleti austriak i sporteve ekstreme, Josef Koeberl vendosi një rekord të ri botëror duke kaluar më shumë se dy orë në një vaskë të mbushur me akull, sipas agjencisë austriake të lajmeve, APA.

“Koeberl kaloi saktësisht dy orë, tetë minuta dhe 47 sekonda i mbuluar deri në qafë me akull, ndërkohë që kishte veshur vetëm kostum banje”, saktësoi APA.