Lëmsh

Zogu e Geraldina në inaugurimin e stacionit radiofonik në Tiranë

Zogu e Geraldina në inaugurimin e stacionit radiofonik në Tiranë
 

“Excelsior” ka botuar, të shtunën e 3 dhjetorit 1938, në faqen n°8, fotografinë e mbretit Zog dhe mbretëreshës Geraldinë, pas largimit të tyre nga ceremonia e inagurimit të një stacioni radiofonik në Tiranë, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat - Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

Buzëqeshje mbretërore