Lëmsh

Heinz lanson shishet speciale të ‘ketchupit’ sipas tatuazhit të Sheeranit

Heinz lanson shishet speciale të ‘ketchupit’ sipas tatuazhit të Sheeranit

Aferë dashurie mes Ed Sheeranit dhe ‘ketchupit’ të Heinzit, dhe bashkëpunimi biznesor me këtë kompani të salcave dhe erëzave, ka arritur lartësitë e reja: Disa muaj pas lansimit të “Edchupit” të Sheeranit, Heinz ka zbuluar edicionin e kufizuar të shisheve të ‘ketchupit’ të tij me dizajne që lidhen me tatuazhin me logon e Heinzit që e ka në krahë këngëtari britanik i famshëm.

Sheeran njoftoi për këtë bashkëpunim me Heinzin, të dytin me radhë, përmes një postimi në Instagram.