Lëmsh

Skulptura që po tmerron Zelandën e Re

 

Një skulpturë e një dore gjigante, e vendosur në çatinë e një galerie arti në Zelandën e Re, po tmerron banorët.

“E shpifur” dhe “e frikshme” janë përcaktimet kryesore për këtë skulpturë nga personat që kanë fatin e keq ta shikojnë përditë dorën me fytyrë njeriu, transmeton Shqip.