Lëmsh

“Astronauti” tallet me rrugën e shkatërruar

“Astronauti” tallet me rrugën e shkatërruar

Një artist indian ka gjetur një formë qesharake për të protestuar rreth rrugëve të pa asfaltuara në Indi.

Artisti Baadal është veshur si astronaut dhe me një perfomancë artistike u tall me gropat e rrugës, të cilat ai i shihte si kratere planetësh, transmeton KTV.