Lëmsh

Amerikanët besojnë në ekzistencën e jetës jashtëtokësore

 

Një pjesë e mirë e qytetarëve amerikanë besojnë në ekzistencën e jetës jashtëtokësore, madje duke pretenduar se kanë parë alienë. Ndërsa 70 për qind e tyre janë të bindur se qeveria amerikane fsheh prova të qarta për ekzistencën e tyre.

¾ e qytetarëve amerikanë besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve. Shifrat u publikuan pas një sondazhi të shoqërisë së analizave Gallup dhe u publikua nga revista News Week. Pas intervistimit të 1500 personave, rezultoi se 33 për qind e të intervistuarve janë të bindur se jashtëtokësorët vizitojnë planetin tonë me disa mjete hapësinore.