Lëmsh

NASA: 1.250 goditje rrufeje në vetëm 3 orë në perëndimin të Washingtonit

NASA: 1.250 goditje rrufeje në vetëm 3 orë në perëndimin të Washingtonit

Rreth 1.250 goditje rrufeje u regjistruan në perëndimin të Washingtonit gjatë një stuhie mbrëmjen e së shtunës.

Një stuhi e madhe përfshiu Washington duke sjelle rrufe të shpeshta, shira të mëdha, përmbytje dhe breshër në rajonin Puget Sound.