Lëmsh

Identifikohet një prej shpendëve më të mëdhenj që kanë ekzistuar

Identifikohet një prej shpendëve më të mëdhenj që kanë ekzistuar

Paris, 11 shtator – Paleontologët kanadezë identifikuan një specie të re pterosauri gjigant, që ka ekzistuar në epokën Kretace dhe që peshonte 250 kilogramë, transmeton atsh raportimin e agjencive.

Ky pterosaur, i quajtur Cryodrakon Boreas, rreth 77-milionë vjeçar, është një prej kafshëve më të mëdha fluturuese që ka ekzistuar ndonjëherë.