Lëmsh

Sot Dita Ndërkombëtare e çokollatës

Sot Dita Ndërkombëtare e çokollatës

Edhe pse në vende të ndryshme ka data të ndryshme, 13 shtatori është Dita Ndërkombëtare e çokollatës, prandaj në këtë ditë le të zbulojmë më tepër për një nga shoqërueset më besnike dhe më të dashura të ditëve tona, cila është historia e saj?

Dita Botërore e çokollatës, festohet më 7 korrik.