Lëmsh

Boeing 747 i mbytur në Bahrein bëhet një park zbavitës nënujor

Boeing 747 i mbytur në Bahrein bëhet një park zbavitës nënujor

Në Bahrein është hapur një park zbavitës nënujor. Tërheqja kryesore e këtij parku është një Boeing 747, i cili u nxor nga Gjiri Persik dhe u vendos këtu, i gjithi për tu eksploruar.

Bëhet fjalë për avionin më të madh të zhytur ndonjëherë në një park zbavitës, me 70 metra gjatësi dhe 19 lartësi.