Lëmsh

Shqetësohen shkencëtarët, vrima e zezë po bëhet e ndritshme

Shqetësohen shkencëtarët, vrima e zezë po bëhet e ndritshme

Vrimë e madhe e zezë në zemër të galaktikës tonë është bërë jashtëzakonisht e ndritshme dhe shkencëtarët nuk kanë asnjë shpjegim për këtë fenomen.

Ajo ka filluar të konsumojë shumë më shumë gaz dhe pluhur sesa është parë ndonjëherë më parë, përcjell oranews.