Lëmsh

Perimet me format e çuditshme

Perimet me format e çuditshme

Duket e pabesueshme, por frutat dhe perimet shpesh na qëllon të kenë forma nga më të çuditshmet.

Të gjithë jemi familjarizuar me format e perimeve që në fëmijëri, pasi ato janë pjesë e dietës sonë të përditshme, por kësaj radhe do të çuditeni me këto forma të pazakonta, përcjell Shqip.