Lëmsh

Imazhet më të bukura nga hapësira për 2019

Imazhet më të bukura nga hapësira për 2019

Astrofotografia është ndoshta një nga llojet më të vështira dhe të specializuara të fotografisë, por nëse jeni profesionistë dhe të durueshëm, rezultati do jetë befasues, mbase imazhet më bukura që mund të shihni ndonjëherë.

Observatori Mbretëror i Greenwichit ka zbuluar fituesit e konkursit të vjetor ‘Astronomy Photographer of the Year’, dhe cilësia e fotove konkurruese ishte spektakolare.