Lëmsh

Prona luksoze nga filmi ‘Godfather’ del në shitje për 135 milionë dollarë

Prona luksoze nga filmi ‘Godfather’ del në shitje për 135 milionë dollarë

Prona në Beverly Hills, e njohur nga filmi ‘Godfather ’ është përsëri në shitje, kësaj radhe me kosto prej 135 milionë dollarësh.

Shitja e kësaj vile madhështore është provuar disa herë, por ende nuk është realizuar. Ajo u ofrua në vitin 2007 me një kosto 165 milionë dollarë dhe në vitin 2016 kishte çmimin 195 milionë. Askush nuk doli me oferta dhe pronarët tani e ofruan atë me një çmim pak më të ulët dhe 'më të përballueshëm'.