Lëmsh

Infermierja shqiptare, heroina që shpëtoi dy jetë në avion dhe tramvaj

Infermierja shqiptare, heroina që shpëtoi dy jetë në avion dhe tramvaj

Një infermiere shqiptare që punon në spitalin Vignola të Modenas, në Itali, prej një jave ka spikatur me përkushtimin e saj, duke u bërë shembull pozitiv për ekipet e tjera mjekësore, pasi ka shpëtuar dy jetë.

Lorisa Katra është vetëm 25 vjeç dhe momentalisht është një prej infemiereve më të njohura në Toscana dhe Emilia Romagna.