Lëmsh

Në muzeun e Instagramit në Belgjikë të gjithë janë një “fenomen”

Në muzeun e Instagramit në Belgjikë të gjithë janë një “fenomen”
 

Vizitorët kanë treguar një interes të madh për “Smile Safari” i cili është muzeu më i madh i Instagramit në Evropë dhe i pari në Belgjikë.

Muzeu i hapur në qendrën e panaireve Tour & Taxis në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, do të presë vizitorët deri në fund të muajit nëntor duke ofruar momente argëtuese për të gjithë vizitorët që kanë telefona të mençur, shkruan AA.