Lëmsh

Si ta krijojmë një dele prej pambuku

Si ta krijojmë një dele prej pambuku

Në rubrikën Punëdore te "Programit Fluturues të Fëmijëve" në KTV është prezantuar hap pas hapi se si mund te krijohet një dele prej pambuku.

Është fare e lehtë, duhet të keni një letër të bardhë, një laps, një ngjitës dhe pambuk.