Lëmsh

Shtëpia që ju ndryshon jetën, montohet direkt dhe kushton pak

Shtëpia që ju ndryshon jetën, montohet direkt dhe kushton pak

Shtëpi të vogla, nga 45 metra katror, tani mund të blihen në internet në Amazon.

Këto banesa të thjeshta kanë qenë në shitje dhe më përpara, por sa vjen e po fitojnë popullaritet në SHBA, ku pronat po shtrenjtohen, sidomos në qytetet e mëdha.