Lëmsh

440 palë këpucë për 440 gra viktima të dhunës në familje

440 palë këpucë për 440 gra viktima të dhunës në familje

Në disa zona të Turqisë ekziston një zakon që pasi një person ndërron jetë, këpucët e tij/saj lihen te muri i shtëpisë.

Nisur nga kjo, artisti dhe dizajneri grafik, Vahit Tuna nga Turqia, zgjodhi 440 palë këpucë të zeza me takë të lartë për shkak të pamjes dhe simbolikës; 440 palë këpucë për 440 gra viktima të dhunës në familje.