Jeta në Instagram vs jeta e vërtetë

Jeta në Instagram vs jeta e vërtetë

20 October 2019 12:30

Ndonëse në rrjetet sociale, veçanërisht në Instagram, mund të hasim në gra, por edhe burra, që mund të na duken shumë më bukur se ne, edhe aty ka hile.

Dhe kështu, më poshtë ju sjellim një listë të këtyre njerëzve të famshëm në Instagram që nuk duken njësoj edhe në jetën e tyre të përditshme, raporton Koha.net.

Ata sqarojnë se si ajo paraqitja perfekte nëpër media sociale u merr shumë kohë, ndërsa tregojnë se kontribut kanë edhe aplikacionet si Photoshopi, këndi nga shkrepet fotografia, dritat e të ngjashme,

Mund të ndodh që të shihni në rrugë ndonjërin prej këtyre modeleve të famshme në rrugë e të mos i njihni.

Më poshtë ju sjellim krahasimet e disave prej tyre se si duken në Instagram dhe si në jetën e tyre të përditshme:

MAEVE MADDEN (@MAEVE_MADDEN)

Image

ANNA VICTORIA (@ANNAVICTORIA)

Image

ASHLIE MOLSTAD (@FOODIEGIRLFITNESS)

Image

DULCE CANDY (@DULCECANDY)

Image

HAILEY BETTENCOURT (@HAILEYBETTENCOURTFITNESS)

Image

IMRE CECEN (@IMRECECEN)

Image

ISKRA (@ISKRA)

Image

JEN WIDERSTROM (@JENWIDERSTROM)

Image

JESS (@PLANKINGFORPIZZA)

Image

JESS KING (@JESSRAEKING)

Image

LAURA IVETTE (@LAURAIVETTEG)

Image

MILLY SMITH (@SELFLOVECLUBB)

Image

NIKKI DE JAGER (@NIKKIETUTORIALS)

Image

SARA PUHTO (@SAGGYSARA)

Image

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme