Lëmsh

Ndërtesa në formë shporte kthehet në një hotel luksoz

Ndërtesa në formë shporte kthehet në një hotel luksoz

Ish-selia e Longaberger Co. është vendosur të marrë një jetë të re si një hotel. A e keni zili ndonjëherë aftësinë e maceve tuaja për tu futur dhe për të fjetur në shportë? Ju jeni në fat pasi ekziston një godinë e cila është identike me një shportë dhe që ka madhësinë e një pallati.

Planet janë në punim e sipër për të kthyer një ndërtesë shtatëkatëshe, në formë shporte pikniku të kompletuar me doreza, në një hotel luksoz.