Lëmsh

Prodhuesi i pantoflave ofron rreth 4,600 euro në vit vetëm duke i provuar ato

Foto: Bedroomathletics.com
 

Kur do të bëhet ftohtë, ju ndoshta do të dëshironi të kaloni çdo ditë duke mbathur pantofla tuaja të rehatshme. Por, tani mund të paguheni duke e bërë këtë.

Brendi i pantoflave “Bedroomathletics.com”, në Britani të Madhe, po kërkon dikë që të provojë pantoflat për t’u siguruar se ato janë të ngrohta dhe të rehatshme, shkruan mediumi britanik “Metro”.