Lëmsh

Miu mëson t’i japë makinës elektrike

Miu mëson t’i japë makinës elektrike

Minjtë kanë mësuar t’i japin makinës në laborator në SHBA, sipas disa shkencëtarëve.

Krijesat janë filmuar teksa hipin në një mjet special me rrota dhe i drejtojnë ato për të marrë ushqimin.