Lëmsh

Palaçot në Meksikë mësojnë manovrimet e reja

Palaçot në Meksikë mësojnë manovrimet e reja

Qindra palaço meksikanë kanë marshuar nëpër rrugët e Meksiko Cityt për të festuar 24 vjetorin e Konventës së Palaçove që nderon punën e tyre.

Konventa është e organizuar nga Vëllazëria e Palaçove latinë dhe synon t’i bëjë bashkë nga shtetet tjera si Peruja, Nikaragua, Kosta Rika dhe Shtetet e Bashkuara, transmeton KTV.