Lëmsh

Pajisja e çuditshme bie nga qielli në oborrin e çiftit në SHBA

Pajisja e çuditshme bie nga qielli në oborrin e çiftit në SHBA

Nensi Uelke dhe burri i saj, Den, po bëheshin gati të nxirrnin kuajt nga stallat, kur dëgjuan një përplasje të fortë në oborr.

Çifti nga Michigani o SHBA-ve shkuan të shohin se çfarë e kishte shkaktuar zhurmën, dhe gjetën një objekt që dukej si satelit e që vazhdonte të lëshonte një gumëzhime elektronike.