Lëmsh

Gazetarja zbulon në transmetim direkt se ka kancer gjiri

Gazetarja zbulon në transmetim direkt se ka kancer gjiri

U diagnostikua live me kancer gjiri- kjo është ndodhia e gazetares Ali Meyer, e cila pranoi të bënte për herë të parë në jetën e saj mamografinë, ku i gjithë procesi u transmetua drejtpërdrejt në televizion, me qëllim ndërgjegjësimin e publikut.

41-vjeçarja u shfaq tepër e lumtur dhe e relaksuar teksa nisën parapërgatitjet për kontrollin rutinë. Por ai çka u mendua të ishte një moment i këndshëm televiziv përfundoi në një çast shokues për të.