Lëmsh

Kalon në ulësen prapa pasi policia e ndali duke vozitur 220km/orë

Kalon në ulësen prapa pasi policia e ndali duke vozitur 220km/orë

Një shofer i rrezikshëm që u kap duke vozitur mbi 220 km/h në anën e kundërt të autostradës kërceu në pjesën e pasme të veturës dhe tha se nuk ishte duke e vozitur makinën kur u kap nga policia.

Policia në Britani e kishte vënë re të dyshuarin, David Brennan, 23 vjeç, që po voziste shpejt me një veturë që dyshohej se ishte e vjedhur, më 18 shtator. Me të parë se po e ndiqte policia, ai përshpejtoi edhe më shumë. Ai nisi të vozite rrezikshëm, e dikur edhe ndryshoi kahun e rrugës duke dalë në anë të kundërt të vozitjes për t’iu shmangur kapjes.