Lëmsh

Shkencëtarët janë të shqetësuar: Diçka po ndodh me universin

Shkencëtarët janë të shqetësuar: Diçka po ndodh me universin

Universi nuk është si duhet. Papritmas ai nuk duket normal.

Ky mesazh i çuditshëm, vjen nga astronomët dhe fizikantët, të cilët mendojnë se duhet rishikuar historia kozmike. Universi është i paimagjinueshëm dhe vazhdon të bëhet gjithnjë e më i madh.