Lëmsh

Kosovarja puth meshkuj të ndryshëm për të bërë fotografi perfekte për rrjete sociale

Kosovarja puth meshkuj të ndryshëm për të bërë fotografi perfekte për rrjete sociale

Me gjeneratën e tanishme të lidhur fort për rrjetet sociale, nuk është e befasishme që udhëtimet nëpër botë po bëhen kryesisht për të shkrepur momentin më të përkryer për Instagram.

Dhe një grua ka qenë shumë e qartë në kërkesën e saj për këtë fotografi perfekte, duke zbuluar se ajo u kërkonte të huajve ta puthin atë në disa nga vendet më të famshme të botës, shkruan “Daily Mail”.