Lëmsh

Kapet shqiptari me dokumente false dhe një unazë drejt Londrës, histori dashurie

Kapet shqiptari me dokumente false dhe një unazë drejt Londrës, histori dashurie

Një gjyq i veçantë pritet të mbahet më 2 dhjetor në Itali, ku personazh kryesor është një shqiptar.

Gëzim Dema, 22 vjeç, jeton me prindërit e tij në Via Borgo Palazzo.